Macedonia


  [Известување]Нови работи на серверот

  Share

  Admin
  Admin

  Posts : 4
  Join date : 2015-06-13

  [Известување]Нови работи на серверот

  Post by Admin on Sat Jun 13, 2015 11:56 am

  Админ команди: /vwadminonduty | /vwadminoffduty
  Гамемастер команди: /vwgmonduty | /vwgmoffduty
  Променети текстови во VelesWorld| /lideri | /admins | /gamemasteri |
  Пример од Велес Форкинг во Велес Ворлд
  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  Пред тоа:________________| VelesWorking Admin тм |___________________________
  Потоа:_________________| VelesWorld Admin тм |________________________
  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  Од:/aon и /aoff
  Во:/vwadminonduty и /vwadminonduty
  Од:/gon и /goff
  Во:/vwgmonduty и /vwgmoffduty
  И ТАКА НАТАМУ ЌЕ ИМА НОВИ КОМАНДИ,ФИЛТЕРСКРИПТИ,СКРИПТИ ВЕЌЕ ИМА СТАВЕНО..

   Current date/time is Mon Jan 21, 2019 11:22 am